LKML Archive on lore.kernel.org
help / color / mirror / Atom feed
* ACPI Battery Status Problem in 2.6.0-test11
@ 2003-11-27 11:38 Florian Weingarten
  0 siblings, 0 replies; only message in thread
From: Florian Weingarten @ 2003-11-27 11:38 UTC (permalink / raw)
  To: linux-kernel

Hi,

I noticed a problem in kernel 2.6.0-test10 which seems to be still there in
2.6.0-test11.. My ACPI battery status does not work! I compiled it into the
kernel (not as module) but /proc/acpi/battery/ is empty. Everything works
fine with kernel 2.4.22.

I get the following boot message (sorry for long lines):

ACPI: AC Adapter [ACAD] (on-line)
    ACPI-0352: *** Error: Looking up [Z000] in namespace, AE_NOT_FOUND search_node c11fc800 start_node c11fc800 return_node 00000000
    ACPI-1120: *** Error: Method execution failed [\_SB_.PCI0.LPC0.BAT1._BIF] (Node c11fc800), AE_NOT_FOUND
ACPI: Power Button (FF) [PWRF]
ACPI: Sleep Button (CM) [SLPB]
ACPI: Lid Switch [LID]
ACPI: Processor [CPU0] (supports C1 C2, 8 throttling states)
ACPI: Thermal Zone [THRM] (49 C)

The other ACPI stuff (Temperatures, LID Status, etc.) works, only battery
status doesn't. Would be nice if anybody could tell me if it's my fault or a
a kernel problem. Thanks in advance.


Flo
-- 
Those who desire to give up Freedom in order to gain Security,
will not have, nor do they deserve, either one. (T. Jefferson)

^ permalink raw reply	[flat|nested] only message in thread

only message in thread, other threads:[~2003-11-27 11:38 UTC | newest]

Thread overview: (only message) (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2003-11-27 11:38 ACPI Battery Status Problem in 2.6.0-test11 Florian Weingarten

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for NNTP newsgroup(s).