LKML Archive on lore.kernel.org
help / color / mirror / Atom feed
* no swap!
@ 2007-02-14 16:15 Thibaud Hulin
  2007-02-14 16:33 ` Benoit Boissinot
  0 siblings, 1 reply; 2+ messages in thread
From: Thibaud Hulin @ 2007-02-14 16:15 UTC (permalink / raw)
  To: linux-kernel

Hi !

After compiling the kernel, I discover that my computer don't use the swap.
So, I try a cat .config |grep SW, and I got :
CONFIG_SWAP=y
# CONFIG_X86_VISWS is not set
CONFIG_X86_BSWAP=y
CONFIG_SUSPEND2_SWAP=y
CONFIG_SUSPEND2_REPLACE_SWSUSP=y
# CONFIG_AGP_SWORKS is not set
CONFIG_USB_AUERSWALD=m

This is my fstab :
# /etc/fstab: static file system information.
#
# <file system> <mount point>   <type>  <options>       <dump>  <pass>
proc            /proc           proc    defaults        0       0
# /dev/hda1 -- converted during upgrade to edgy
UUID=c0808eb9-790a-4a20-a3a2-26a4204d0fb2 / ext3 
defaults,errors=remount-ro 0 1
# /dev/hda5 -- converted during upgrade to edgy
UUID=dfcca30e-3b78-4110-b578-9b8835ecf062 none swap sw 0 0
#/dev/hda5	none	swap	sw	0	0
/dev/hdc        /media/cdrom0   udf,iso9660 user,noauto     0       0
/dev/fd0        /media/floppy0  auto    rw,user,noauto  0       0


Is it a problem of LVM or RAID ? I don't understand that very well...

Thanks a lot,
Thibaud.


^ permalink raw reply	[flat|nested] 2+ messages in thread

* Re: no swap!
  2007-02-14 16:15 no swap! Thibaud Hulin
@ 2007-02-14 16:33 ` Benoit Boissinot
  0 siblings, 0 replies; 2+ messages in thread
From: Benoit Boissinot @ 2007-02-14 16:33 UTC (permalink / raw)
  To: Thibaud Hulin; +Cc: linux-kernel

On 2/14/07, Thibaud Hulin <hulin.thibaud@wanadoo.fr> wrote:
> Hi !

distro related: check
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/util-linux/+bug/66637 and
all the duplicates


>
> After compiling the kernel, I discover that my computer don't use the swap.
> So, I try a cat .config |grep SW, and I got :
> CONFIG_SWAP=y
> # CONFIG_X86_VISWS is not set
> CONFIG_X86_BSWAP=y
> CONFIG_SUSPEND2_SWAP=y
> CONFIG_SUSPEND2_REPLACE_SWSUSP=y
> # CONFIG_AGP_SWORKS is not set
> CONFIG_USB_AUERSWALD=m
>
> This is my fstab :
> # /etc/fstab: static file system information.
> #
> # <file system> <mount point>   <type>  <options>       <dump>  <pass>
> proc            /proc           proc    defaults        0       0
> # /dev/hda1 -- converted during upgrade to edgy
> UUID=c0808eb9-790a-4a20-a3a2-26a4204d0fb2 / ext3
> defaults,errors=remount-ro 0 1
> # /dev/hda5 -- converted during upgrade to edgy
> UUID=dfcca30e-3b78-4110-b578-9b8835ecf062 none swap sw 0 0
> #/dev/hda5      none    swap    sw      0       0
> /dev/hdc        /media/cdrom0   udf,iso9660 user,noauto     0       0
> /dev/fd0        /media/floppy0  auto    rw,user,noauto  0       0
>
>
> Is it a problem of LVM or RAID ? I don't understand that very well...
>

^ permalink raw reply	[flat|nested] 2+ messages in thread

end of thread, other threads:[~2007-02-14 16:34 UTC | newest]

Thread overview: 2+ messages (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2007-02-14 16:15 no swap! Thibaud Hulin
2007-02-14 16:33 ` Benoit Boissinot

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for NNTP newsgroup(s).