LKML Archive on lore.kernel.org
help / color / mirror / Atom feed
From: Michael Tokarev <mjt@tls.msk.ru>
To: "Rafael J. Wysocki" <rjw@sisk.pl>
Cc: Pavel Machek <pavel@ucw.cz>, Linux-kernel <linux-kernel@vger.kernel.org>
Subject: Re: swsusp on an AMD x2-64, 2.6.24: regression?
Date: Fri, 01 Feb 2008 18:28:05 +0300	[thread overview]
Message-ID: <47A33A85.5020308@msgid.tls.msk.ru> (raw)
In-Reply-To: <47A33512.8050401@msgid.tls.msk.ru>

Michael Tokarev wrote:
> Rafael J. Wysocki wrote:
[]
>> I guess it's a special variation of
>> http://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=9528
>>
>> Please try to hibernate in the shutdown mode (ie. echo
>> "shutdown" into /sys/power/disk before hibernation).

[yes it works with shutdown...]

> In any way, this is definitely progress, and that bug
> seems to be the same as I'm seeing here.
> 
> Now... I see there's a new BIOS for this mobo available
> (it's ASUS M2NPV-VM motherboard, Geforce6150/Nforce430(?)),
> which is more recent compared with what I have here.  Trying
> it now (will try to reflash it without a floppy - it turns
> out to be quite.. challenging task ;)

Ok, updated the bios (using freedos virtual boot floppy provided
by memdisk from syslinux), and... now it all works correctly!

I was definitely blaming linux for the regression - obviously,
as "before-kernel" worked, while "current-kernel" does not
anymore.  But the problem seems to be due to some bios buglet.
Oh well... ;)

> Thanks!
!

Now I can go on with my other.. question, namely the UPS thingie... :)

/mjt

  reply	other threads:[~2008-02-01 15:28 UTC|newest]

Thread overview: 7+ messages / expand[flat|nested]  mbox.gz  Atom feed  top
2008-01-31 21:41 Michael Tokarev
2008-01-31 23:12 ` Pavel Machek
2008-02-01 10:16   ` Michael Tokarev
2008-02-01 11:25     ` Rafael J. Wysocki
2008-02-01 15:04       ` Michael Tokarev
2008-02-01 15:28         ` Michael Tokarev [this message]
2008-02-01 12:44     ` Pavel Machek

Reply instructions:

You may reply publicly to this message via plain-text email
using any one of the following methods:

* Save the following mbox file, import it into your mail client,
  and reply-to-all from there: mbox

  Avoid top-posting and favor interleaved quoting:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Posting_style#Interleaved_style

* Reply using the --to, --cc, and --in-reply-to
  switches of git-send-email(1):

  git send-email \
    --in-reply-to=47A33A85.5020308@msgid.tls.msk.ru \
    --to=mjt@tls.msk.ru \
    --cc=linux-kernel@vger.kernel.org \
    --cc=pavel@ucw.cz \
    --cc=rjw@sisk.pl \
    --subject='Re: swsusp on an AMD x2-64, 2.6.24: regression?' \
    /path/to/YOUR_REPLY

  https://kernel.org/pub/software/scm/git/docs/git-send-email.html

* If your mail client supports setting the In-Reply-To header
  via mailto: links, try the mailto: link

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for NNTP newsgroup(s).